Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi mitt i vardagen

ibland gör
människor
helt oväntat
helt omedvetet
så poetiskt vackra saker
som man vill spara
som en bild
i minnet
alltid

det är
en del av livet
som man måste
se




Fri vers av Agneta VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-11 22:26



Bookmark and Share


    Mejja
Du skriver och formar så vackert.
Fast länge sedan du var här - hoppas snart se dina ord flöda igen.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Agneta VIP