Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick i Skara


En bekymmerslös man ifrån Skara
på alla frågor han ville förklara
Men i all hast han så glömde
alla ord som han tömde.
Sa emot sig själv, då han svara




Bunden vers (Limerick) av Anders Nordlander VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-12 10:24



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Också denna är bra tycker jag. Du får ihop ett bra berättande.

Om jag skall vara konstruktiv tycker jag att mannen kan vara något annat än bekymmerslös, så som förvirrad ung man, ivrig ung man.
Lite småpill kanske kan också vara att slipa bort någon av orden han i rad 2-5. Kanske i rad två.
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP