Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man bara tillåter sig


nimbusmolnen
skingrades
så fort
jag tillät
mig själv att se
att solen
väntade bakom





Fri vers av eatinginside
Läst 409 gånger
Publicerad 2010-08-12 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside