Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en dammig vind

Jag önskar att jag kunde hitta en liten vrå härinne,
i mitt huvud men där är så fullt.
Varenda liten smutsig vrå av mitt minne,
är proppat med saker, både skatter och skräp.

Hur ska du kunna förstå mig?
jag är en dammig vind ingen orkar rensa.
Hur ska jag hitta en plats för dig?
där ibland alla grejer jag inte vill rota i...

Riva upp smärtan och rädslan under tonvis med damm,
det kan jag inte göra.
Låta tårarna rinna, usch nej vilken skam!
hela jag är en enda röra.

Låt mig vara så,
det finns ingen plats för dig.
Det finns ingen plats för sådan kärlek,
som du vill ha av mig.




Bunden vers (Rim) av Matilda Ida Anette
Läst 683 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-12 15:43



Bookmark and Share


  Musicman
jag gillar den, känner folk som beskrivit samma känsla för mig fast inte lika fint.
2011-06-06

  M.A.J.R
Vilken rim =D fan vad bra den är =)
2011-01-17

  Elaine Hildenborg
Vackert, gripande och insiktsfullt.
2011-01-12

    Lars Gullberg
Blir tagen av din poesi som är så ung men full av insikt
stort som fan fortsätt skriv sluta aldrig skriv
skriv tills dom vaknar
du vet poesi är bara vindar
2010-10-15

  Sonja Sidorow Lapington
Härlig läsning både sorgligt och självironiskt
2010-08-13

  Vildkärlek
annorlunda och nyskapande =)
2010-08-12

  Algotezza VIP
Rim ger en ofta skön gammaldags känsla men samtidgt lutar det paradoxalt nog också åt hip hop och rap... en härlig mix!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette