Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas din själ

Som heta smultronkyssar suktar jag dina läppar,

med ögon som  glittrande daggdroppar smeker du mitt sinne..

i din famn andas jag din själ..

 

Som honung frestas jag med sötma av våra hemliga begär,

du med din stora styrka och en värmande svär

i din famn andas jag din själ..

 

Som drycken släcker vi vår törstan, stillar vårt begär,

vi vilar sakta våra hjärtan, för i din famn adas jag din själ..




Fri vers av Näckrosen
Läst 450 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-12 18:13



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart stillsam andning som berör diktarjagets innersta! Snyggt!
2010-08-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hettan går
slår ut genom
orden oss når!
***Tackar***
**************
2010-08-13

  Quasimodo
Håller andan, inför den värme denna ger!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen