Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek för kvällen. Temaordet för aftonen: Godståg
Man får använda vilken stil; prosa, lyrik, rim, man vill.




haiku

 

Fria luffare
De väldiga lasttågen

Flugor och buffel




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 587 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-12 18:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön nostalgi!
2010-08-12

    Ola L
ok jag är med
2010-08-12

  wayward - taiga
det doftar nitty gritty in the bayou!

härligt danne! :D

tjohoo, var med å lek nu för 17, alla människor!
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP