Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

temaord: godståg

vi leker skrivklåda, var med och skrifta!

märk ditt alsters titel med en asterisk i början




*mera [5-7-5]

 

 

 

 

 

joss och roy hoppar

från brovalvets trampolin

 

express till gryning




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-12 19:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag ser en loppcirkus.

sen ser jag en märkvärdig och hoppfull
kvällshimmel
2010-08-12
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga