Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förut är inte detsamma som nu

 

då;
jag höll inte
andan för att dö

utan för att slippa
leva

nu;

jag lever

för jag älskar
att andas




Fri vers av ia VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-08-13 20:42



Bookmark and Share


  Blodros
Så bra!!

insiktsfull text, med en form som ger innehållet och känslan tydlighet.
2011-02-13

  figurett
I just cant help, loving you...
2010-12-23

    ej medlem längre
Vilka erfarenheter
ligger inte bakom
dessa underbara
texter?

Tack för att du berikar oss med dina erfarenheter i så vackra ordskulpturer
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP