Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkt samtal på jobbet på tisdag... ;-)




Hur har du haft det då...

 

 

- Välkommen tillbaka! (kram)
hur har du haft det?

 

- tjaa, först två veckors värmebölja
mådde tjyvtjockt
utom på nätterna som var ljuva




då skrev jag om regnlängtan
och lassade in en massa




glass

 

 

sen löste jag en massa korsord
lyssnade nästan ihjäl mig på radion

löste lite fler korsord
läste några böcker och noveller

 

 

skrev några långa berättelser
och en massa tramsdikter




slängde ut saker för att de inte
skulle ruttna...




gjorde små utflykter...
till olika mataffärer




men ingen resa
inget miljöombyte
ens till Linköping



du då?




- Å, vi har haft det så bra!
träffat släktingar
och nygjorda ungar

badat och solat
grillat hela sommaren


jaa, vi känner oss sååå utvilade!




(säkert! du låter nästan lika stressad

som före semestern...)

 

 

högt: Vad kul!

 

 

(men när blev du "vi"...




och när ska jag bryta min egen
ensamhet...)







Fri vers av Caprice! VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-14 12:24



Bookmark and Share


  Deva
bra lyssnat! Du gör den vanliga dialogen tydlig i all sin tafatthet. Det är krångligt med möten;-)
2010-08-14

  Catharina Edin VIP
En lite sorglig text. Och fin.
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP