Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Dunstar



om jag skulle välja att dö så skulle det inte vara för hans skull
aldrig för någon man någonsin

det skulle inte vara för hopplösheten heller och inte för tomheten
inte för ensamheten och saknaden
aldrig för kåtheten

om jag skulle välja att dö
så skulle det vara för alla ord som inte sägs
som inte kommer ut ur munnen och ner på papper
eller når någons hjärta
alla ord som glöms bort och upprepas
utan mening

om jag skulle vilja dö så skulle det inte vara för
allt skit som har hänt som ingen vet om
eller för alla de gånger jag önskat
men aldrig fått något svar

det skulle vara för att han finns så nära ibland
att jag bränner mig på hans andetag

det skulle vara för att livet inte går att välja
men att allting annat går likförbannat




Fri vers av ulli
Läst 444 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-14 17:38



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket starkt skrivet
2010-08-14

  issac.a.m
dina rader berör mig starkt
Vill bara skicka en massa styrka och en massa önskan om att du ska kunna må bättre!
2010-08-14

  Mr Lindemann VIP
ordet dunsta:
Arktiska sjöar dunstar bort Det är inte bara issmältningen på jordens poler som påverkas av de pågående klimatförändringarna. Även de unika småsjöar som utgör delar av Sverige, påverkas.Att salt inte försvinner ur akvariet mer än vid vattenbyten, far upp i mitt medvetande vid stycket"det skulle vara för att han finns så nära ibland
att jag bränner mig på hans andetag
"
Jag tar sedan tag i den delen av mig som läser texten, för det är lätt hänt att jag kommer att dunsta bort i värmen, det är då meningar som"om jag skulle vilja dö så skulle det inte vara för
allt skit som har hänt som ingen vet om
eller för alla de gånger jag önskat
men aldrig fått något svar
"
Jag ömmar in, den texten som du skrivit till slut
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli