Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets process.




En kärleksförklaring.

 

 

Förminskade mig själv.

Vid gränsen för utplåning.

Krypande in i pennans grafit.

Dold i lager av atomer.

 

Någon fattade pennan.

Sög på dess ände – länge.

Tankfullt, eftertänksamt.

Ord för ord blev skrivet.

 

Någonstans skildes lagren.

Blyerts spreds över arket.

En berättelse kom till.

Bröt mig ut i ett enda ord.

 

Ordet var

 

 

Kärlek 




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-14 18:41



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
Ordet var Gud. Likamed kärlek.
2010-12-01

  mare VIP
Bra...
2010-11-30

  lodjuret/seglare VIP
jo, jag tycker om det här, fantasifullt i all enkelhet, talande och inte alltför långt eller kringskuret
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso