Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slagfält

 

 

titta på mig,

titta på mig för i helvete när du pratar med mig

jag har sagt det typ femhundramiljoner gånger

och dessutom fattar jag inte vad du menar när du liksom

flinar ner i bordet

när du säger det här

du pratar med bordet din ärthjärna

jag

sitter

här

inte i bordsskivan

nej

snälla älskade fina du jag menade inte att

låta arg

snälla älskade fina du jag ville inte vara

den som är den eller ens visa mig så här

skiträdd

inför dig

men det är du som gör det här, inte jag

och ärligt talat

jag är faktiskt

förbannat jävla skitarg

och jag vill faktiskt bara

massakrera meja ner dig

om du menar allvar

älskling

om du verkligen vill kasta ut mig från ett flygplan

men älskling jag vet ju det

du menar det inte på riktigt

visst gör du inte

du skulle aldrig komma på tanken att göra så

mot mig

du skulle aldrig utsätta mig för någonting

sånt här

du vet att jag är livrädd för höga höjder

jag behöver fastmark

snälla du

säg att du skojade när du sa

att fallskärmshoppning är vad du

planerat som tjugofemårspresent




Fri vers (Spoken word/Slam) av linneajehn
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-14 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn