Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ett sätt

Du har ett sätt att dra upp byxorna,
med ett finger i bältesöglan bak,
samtidigt som du muttrar något om hur byxorna satt bättre förr
när män slapp visa kalsongerna.

Du har ett sätt att lyfta ena mungipan
lite högre än den andra när du ler så
ditt ena öga blir smalare och glittrande då

Du har ett sätt att lägga in de största prillorna
jag någonsin sett, och ändå lyckas se bra ut

Du har ett sätt att låta mig få göra det jag vill,
utan att hämma min utveckling, du uppmuntrar mig till allt

Du har ett sätt att få mig att ständigt må bra

Du har ett sätt

Du har allt

Du har mig




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-14 21:53



Bookmark and Share


  Isak VIP
Grymt mysigt <3
2010-08-16

  Annica Ström Kvarnström
Tack snälla!
Va glad jag blev!!! =0)
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström