Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sent och du är inte hemma

Har vissa tankar som inte får tänkas
Som att stirra in i solen

Man blir blind



Oron sprider sig som damm över en spegel
Allt man ser blir dimmigt

Man blir blind



När det enda man önskar är att få somna
Och drömma om dig

Tills jag vaknar



Det hänger fyra självlysande stjärnor i taket
Dem sjunger ljuvligt dovt

Tills jag vaknar





Fri vers av incognito
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-14 23:50



Bookmark and Share


  Stjärnfall
Älskar dina upprepningar.
Tycker särskilt om:

Har vissa tankar som inte får tänkas
Som att stirra in i solen

Man blir blind

Har en fin rytm och en känsla som går rakt in.
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

incognito