Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam del 1


jag vill spy upp
och spotta ut
alla nedgrävda hemligheter

förljugna sanningar
förklädda osanningar
de kväver mig
gör mig illamående

stundtals berör vi dem
snuddar vid dem
men luften blir för tung

istället
tar vi slut
för jag kunde inte andas











Fri vers av Postgård
Läst 553 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-15 17:24



Bookmark and Share


  yta
bra beskrivet hur man verkligen måste ta i det som gör ont, fast man inte vill.
2010-10-12

  Lars E Jönsson
Klockrent............dun är fan bra...står upp i den skånska myllan och applåderar
2010-10-07

  Anna*
Pricksäkert och starkt skrivet! Bra!
2010-09-25

  Nichlas
Klockrent skrivet. Det där man helst aldrig vill ta i men tyvärr måste konfronteras med då och då. Känner igen mig på pricken.
Tummen upp =)
2010-09-07

  Skymning Blå VIP
Bra känsla som förmedlar och träffar när man läser.

"förljugna sanningar
förklädda osanningar
de kväver mig
gör mig illamående"

lyfter och ger texten kraft
AE
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig