Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inga rosa moln på himlen

cigaretterna tar slut fortare nu än förut

jag trodde det var alkoholens fel då

men nu dricker jag ju inte

ja, alkohol då

desto mer kaffe

men blodtrycket är bra

stabilt liksom… tror jag

jag vet inte…

har inte brytt mig om att kolla på ett par månader nu

blodtryckshuvudvärken är i alla fall inte tillbaka

det är bra… dagliga migränliknande infall blev lite jobbigt

men nu då

stressen av studierna har dött bort

… inga studier längre

borde jag må bra nu… jag känner mig feg

som om jag borde våga leva fast inte kan

ja.. att jag inte kan intala mig själv till det

kan man bli bekväm i ensamhet… fast i sig själv

ibland tror jag att om jag verkligen har agorafobi

… ja, torgskräck… så är det för att jag intalat mig själv till att jag borde ha det

förut hade man ju drömmar och sånt

förhoppningar om någonting bättre

… eller hade jag det verkligen… kanske tror jag bara att jag hade det

nu… nu, just nu… idag… detta ögonblick… nu känns det som om livet är fasthakat i något

fram kommer jag inte… inte för att jag försöker men…

vad håller jag på med?

jag vet knappt vem jag är längre

… undrar om jag någonsin visste eller kommer veta

trött nu

… alltid så satans trött

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-15 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen