Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Fattiga som kyrkråttor var vi
Vi skrapade ihop våra pengar
till tågbiljetter för att kunna ses

Du flyttade in till mina 16 kvm
där blev vi kvar i 1,5 år
och trivdes alldeles ypperligt
fast det var trångt

Närheten fick oss komma närmare varandra
inte en dag har vi tröttnat

Idag sitter vi för första gången
i vår nya stora soffa
i vårt nya stora vardagsrum


Haha

Allt skall vara stort nu
kingsizebädd och rejält köksbord

Men du
håll dig nära
glid aldrig bort från mig

Du och jag

Vi


för alltid




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-15 21:43



Bookmark and Share


  Isak VIP
Kärlek! Underbara kärlek <3
2010-08-16

  Anna*
Underbar text om det som är verkligt viktigt!
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström