Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände du?

En mörk molnstrimma döljer månen
Det blir helt mörkt, luften känns tätare
Tysta ligger vi och bara tar in känslan

Katten Soul sträcker på sig
tittar nyfiket mot fönstret
Gäspar och lägger sig igen

När mörker och tystnad är total
då trivs jag
Då känner jag hur
livet rusar runt i mina ådror

Hjärtats takt blir till skön musik
jag vill börja nynna
men ligger tyst och bara känner

Molnet försvinner
månens sken blir starkt
nästan intensivt

Jag vrider på huvudet
tittar på dig
du ler

Kände du likadant?




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-16 07:31



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
underbart vackert skrivet .....
2010-08-16

  Isak VIP
fan vilken stark känsla du lyckas förmedla, lilla mor.
Grymt bra!
2010-08-16

  PPQ
den hä var underbar
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström