Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker du inse att du är en idiot?

eller tänker du fortsätta leva i tron om att det är alla andra som gör fel?




Fri vers av Abandoned
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 12:12



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ibland är vi alla idioter.
Jag gillar den bitska tonen! Underfundigheten.
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned