Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hidden truth

How can we determine the truth,
in a world full of lies?

How can we know what's real,
when everything is a fake?




Fri vers av Thomsén
Läst 317 gånger
Publicerad 2010-08-16 22:05



Bookmark and Share


  Anna*
It is difficult but for each failure we learn something new and in time we just know...
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Thomsén
Thomsén