Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

irishmen - förklädessömmen, heden

 

 

 

 

våta skäggstubb, nattmognad och hästhår
det går igen

gärsgård som bockar augusti i vinkel
under fälgen och splitsar pinnekern

 

nu ska gården som heter paradiset
fabulöst nog låta

badda dina ögonlock och sedan ryggsimma
in i dov nattljumma

 

om du har minsta lust, ska du få fingra
på stråna

man kan tro på att lättjekäringen ska
släppa buketten ljudlöst

 

nu när tiljorna ska bånga och fåfängt trilla
mellan reglarna

i trossbottnen, när collum kommer hem
åskar molnen

 

 

obäddade




Fri vers av wayward - taiga
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-16 23:13



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
nu när tiljorna ska bånga och fåfängt trilla
mellan reglarna
nu när tiljorna ska bånga och fåfängt trilla
mellan reglarna
nu när tiljorna ska bånga och fåfängt trilla
mellan reglarna

damn du va! mjo och snygg bild åxå! :)
2010-08-21

  Per Teofilusson
Jag ska tillsvidare bara säga att ditt nya utseende är mkt tilltalande, ety det minner mig om en utmärkt bågnande vink om hur en man ska vara.
2010-08-17

  Per Rydberg
Du tvinnar orden som jag vet inte vad. Sinnligheten smyger sig på och jag njuter av färgerna i din väv! Tack!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga