Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken man får given av ett elakt jävla själv...

tom

någonstans på vägen hit tömdes jag på allt jag hade

eller ja… allt jag trodde jag hade i mig

kanske ingenting försvann

kanske det bara tagit tiden till nu för mig att inse

… att jag bara är ett skal

en vandrande avbild av det som vanligtvis betecknas människa

det ekar i mitt huvud

hallå… allå… llå… å…

men ändå känns det som att det är precis som det ska vara

… allt stämmer liksom… inte ett spår är fel… inte en mutter är malplacerad…

Kan jag möjligtvis ha gröpt ur mig själv och glömt bort att säga någonting till…

… ja, till mig då

det låter som någonting jag skulle kunna göra

Jag är så tom i mig själv att jag känner mig proppfull

det väser liksom i mig

som att luften sipprar ur små, små sprickor

varenda ord är som en nybrygd kopp kaffe

om kaffebönorna vore riktigt jävla hämdlystna

… dumma helhet i bitar

kan jag ge upp snart… vad fan gör jag här…

trött… tom trötthet… tömd…

tom… tom… tom…

långt, långt borta

*poff*

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-08-17 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen