Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Only the strongest survive

Att ständigt försöka glömma, förlåta.

Droger, en frihetsberövad mamma, våldtäkt och fosterhem.

Ljusa med ficklampa för att hitta mammas andra män.



Psykologer,mentorer och socialen,

"Va fan, sluta. Ni gör mig galen!"


Utan någon fast tillsammans med vansinnet, besvikelsen och aggressionerna.

"Det enda jag nånsin ville var att umgås med de viktigaste personerna"




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-17 21:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du har all rätt att vara arg. Bra att du skriver det.
2010-11-22

    ej medlem längre
Starkt. Applåd. //F.
2010-09-12

  stella
Medberoende. Väl beskrivet!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg