Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gift

och efteråt
en del försvunnen
en viktig bit som skulle
vara där vara kvar som
behövdes
en provisorisk lagning
som krackelerar
i skenet av ett
djävulskt leende
en fälla gillrad
alltid på samma vis
bara nytt gräs
ovanpå
några prövande kliv
sedan rakt ned
famlar i luften
mot glatta väggar
det var inte dit du skulle
det var inte dit du ville
varm len choklad
bottenbränd
ger smak först
när några klunkar svalts




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-18 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP