Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love of my life

Jag ska baka silverbröd
pannkaksgifflar
och koka en värmande höstsoppa
över öppen eld
till efterrätt får ni
sockervadd
i alla färger
ni vill
jag ska tända alla ljus
och läsa en saga
som inte tar slut
och när ni sover
ska jag strö stjärnstoft
över era små älskade pannor




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-18 20:04



Bookmark and Share


  Postgård
Perfekta texten att läsa innan jag ska sova.

slumrar in bland stjärnstoft....

god natt
2010-09-05

  Anya VIP
En rosaskimrande glitter kommer inuti mig när jag läser den här texten. Den gör mig glad!
2010-09-04

  Effell
Precis den där totala barnsliga tryggheten som man skriker efter inombords ibland. Tack. :-)
2010-08-24

  yta
Å vad fint!!
2010-08-21

    ej medlem längre
jag blir glad av denna
2010-08-19

  pixter
mm... som en kärlekskaramell
2010-08-18

    ej medlem längre
Finfint!
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP