Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Dörren stängs

till mitt rum

Instängd

Avstängd

Utestängd

Och det finns ingenting kvar härinne

som inte påminner om dig

Luften är kanske ny

men det känns inte så

stolen

sängen

glasen

kaffekopparna

temuggarna

vinglasen

handfatet

soffan

och fläkten

som för länge sedan slukat

din sista slinga rök

Allt talar samma språk

talar ditt språk

Överallt avtryck

Osynliga

kan man tycka

Men jag ser alla

jag ser dem alla

hela tiden

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-08-18 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP