Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mkt ska man stå ut med ?


Den man älskar

Ett slag träffade min kind , nästa hakan.
Jag föll mot väggen , det gör ont
Du skriker åt mig , jag hör ingen röst
Jag ser hur dina läppar i ditt illröda ansikte rör sig men jag hör Johnny cash's duett med June Carter i mitt huvud , It ain't me , babe.
Dina slag övergår till sparkar , du sparkar mig i bröstet , i revbenen .
Du berättar hur värdelös jag är mellan dina sparkar.
Jag känner hur det rinner blod från näsan men jag kan inte torka bort det .
Du avslutar med att spotta brevid mig och berätta hur jag smutsat ner golvet .
Sen vänder du på klacken går in i sovrummet slår igen dörren och sätter dig vid datorn.

Jag ligger kvar och känner min ömmande kropp , det gör ont .
Försöker torka blodet på tröjan men smetar bara ut det .

Efter varje gång så säger du att jag fick skylla mig själv för att jag inte gjort allting innan du kom hem , för att maten inte stod på bordet .

Men vet du vad ! jag är inte rädd för dig längre din jävel !
det har gått snart 3 år och jag gömmer mig inte längre . jag är inte längre rädd för att gå ut och roa mig med mina vänner .
Jag är inte rädd för att gå själv längre .
Du tog mitt självförtroende , du tog mina vänner och min familj ifrån mig .


Men jag har lärt mig att tiden läker inte alla sår , och förlåtelse är inte ett alternativ . Och jag är så fruktansvärt tacksam för mina underbara vänner som stannade och hjälpte/hjälper mig . Jag är i evig skuld till er



Den man älskar ska aldrig göra som du gjorde mot mig men ändå så lyckades du förstöra dom vackraste orden i världen för mig 'Jag älskar dig'




Fri vers av monochromatic
Läst 212 gånger
Publicerad 2010-08-18 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic