Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rape




Hans kyssar som bettet från en
kamouflerad muräna
hans smekningar lycksaliga
som att famnas av ett nässelsnår
hans lem som en jockeys sporre
river och hackar i ovilligt kött
bunden med taggtråd taggtråd
piskan i hans hand
i ett försök att spränga målsnöret
tvärnitar han
när med spända lårmuskler
honom möter
rakbladet i min slida.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-19 10:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Oerhört stark text som berör
2012-03-03

  Anna*
Usch och fy! Starka bilder som känns!
2010-08-21

  Spune-mi
Ja du har lyckats fånga ämnet, den lämnar mig skärrad av starka vemodskänslor. Vet ju hur det är...
Bra skrivet, fyndig o välkomponerat.
2010-08-19

  Svartsilver
vilken dikt du skrivit. så bra om det ovilliga och allt för hemska.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real