Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

silverbrus månbaguette




jag kom
den sista dagen

han var hög
som en drake


kan man tänka sig
gott folk!
en dålig nyhet
kommer sällan
lägligt!



jag kom
den första dagen
med apelsiner
i min hand



hur får allting plats
i våra hem
nagellack klistermärken
rosa mysbyxor vi måste
planera halloween
hyr en lokal
ett liv
jag trodde det var månen som lyste



den sista
dagen
du kom gåendes

pälströja
pälsover
pärlsocker
trasiga strumpor

jag brukar beskriva honom som en man som oberoende av vädret alltid har persiennerna lätt vinklade

han var medelmåttan
jag inte visste
hur jag skulle få ihop det med







Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 17 personer
Utvald text
Publicerad 2010-08-24 12:28



Bookmark and Share


    Oprofessionell
Väldigt vacker, jag gillar liknelserna och bilderna man får upp i hjärnan samtidigt som man läser
2015-05-24

    ej medlem längre
Fint. Tycker om rytmen.
2015-05-23

  peppermint
Applåd!
2014-07-06

    Melona
elin. en alldeles underbar dikt. du inspirerar i dina fragmentariska bilder.
2010-08-25

  greajt
alltså, det är någonting med dig
du lyckas verkligen alltid skriva bra
förjävligt bra
2010-08-24

  Shininkagemusha
"pälströja
pälsover
pärlsocker
trasiga strumpor"

Asbra strof, bilderna far som sockerhöga hamstrar...

Gillar inte att han "kom gåendes" dock, "kom gående" känns bättre.
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP