Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är som underbarast

När vågorna skvalpar mot min fötter tänker jag på dig

När solen värmer min rygg tänker jag på dig

När allt är som underbarast tänker jag på dig

Tänker på hur vi satt där med fötterna i havet
med ryggen mot solen
med händerna i varandras

När allt är som underbarast tänker jag på dig

När allt är som underbarast finns du hos mig igen




Fri vers av a walk to remember
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-20 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

a walk to remember
a walk to remember