Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pest

Så fort jag sätter mig kommer du
ditt eviga surrande gör mig galen

Du svansar, dansar omkring mig
stör min personliga space

Kunde du, så hade du sett till
att jag drack sötsliskiga drinkar jämt

Stannar du kvar blir jag tokig
sticker du blir jag vansinnig

Kryp tillbaka dit du kom från
din äckliga Geting




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 275 gånger
Publicerad 2010-08-20 19:30



Bookmark and Share


  Isak VIP
haha :)
2010-08-20

  Anna*
Känner igen så väl :-) Bra!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström