Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Ulla TACK!

Din innerligt varma
vår poetväns röst
har ikväll tystnat
för gott
I alla ord i alla rader
i tusen och tusen dikter
har du gett en röst åt livet
i det starka
i det sköra
Vi tackar dig djupt
för din gåva
som för evigt
lämnats kvar
till oss på jorden




Fri vers av Gunilla Rentzing
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-20 23:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Stor är hennes gåva,
kanske långt större
än vi anar,
hur vi förvaltar
visar storheten.
Ulla är redan saknad
sedan hennes röst
av sjukdom tystnat.
Tack för dina varma
rader!
Kramar dig!
2010-08-21

  Gunilla Rentzing
Till Ulla Tilemos minne
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Rentzing
Gunilla Rentzing