Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt



Mina händer är ärrade för Dig
och Honom,
polerade för att passa henne

och nu löper de amok längsmed min älsklings ryggrad.

I hans frånvaro smeker mina vana nybörjarfingrar liv i luften alldeles nära.

Patriklar blir till fast massa och jag kan se
Allt jag inte velat se i Din rena närhet,
med en jämn puls så nära.

Intill mina fötter finns glassplitter inte helt olikt diamanter,
och älskade som inte älskar.


Kom hit och hjälp mig smeka framtiden,
blåsa liv i mina drömmar,
konkretisera dåtiden

och älska i nutiden.




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 00:46



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Du skriver häftigt som fan
språket kristallklart
tror inte du tvekar på orden
utan dom lägger sej direkt

hoppas du fortsätter skriva här
för du är bra

Lasse
2010-08-26

  Anna*
Starkt skrivet om det som är svårt. Tycker om!
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar