Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnrelease

Kom alla regnljud
ta mig med
i alla era
undersköna takter
vågorna som slår mot stenen
bäckens obestämda porlande
regnet som smattrar
mot taket

kom allt vatten
varmt
kallt
mjukt
strömmande
skölj ur mig allt
forsa
gråt åt mig
när mina tårar
har frusit inne




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-22 21:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken vacker hyllning till regnet. Gillar helskarpt!
2010-09-04

  firefire
fint...
2010-08-26

  yta
Så mycket gråt som finns i dom orden. Bra!!
2010-08-25

  Peter Matsa
Den här gillas skarpt
2010-08-24

  Anna*
Helt underbar text som jag bokmärker! Tack!
2010-08-23

  Vildkärlek
fin gemenskap med ljud vatten känslor och tårar
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP