Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till G.

du fina vackra




grafitti i rött och rosa

 

 

 

urban jungel 

 

från Göteborg

likt ett orakel

uppenbarad

eller som Venus ur Järntorgsbrunnen

med världsdelarna i dina händer

 

kände vi varandra

redan

i  tidigare existensenser

men mötet blev ändå magiskt nytt

 

för vi visst inte                      att

 

till synes

kanske olika

men när  du sa

här kunde jag också bo

med det röda och alla ljusen                    så fint

 

inuti lika 

 

plommonkaka

saftigt röda plommon

syra

len

vaniljsås    söt

som du

len och söt                 som du

men med ett drag åt röd chili

svarta spår av sot

 

kommer du med

stora hjärtat

och sprider ut ditt glitter med sorgkant

öppnar dig som tulpanträden i Bretagne

strimmor i rosa och rött

mot svart botten

 

den röda tråden

plockade vi upp

och följer

 

ändlös

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-30 22:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stillsam extas

Helt enkelt
2010-11-01

  issac.a.m
Underbart skrivet...
2010-09-26

    Melona
systerkärlek!

tack du fina vackra!
2010-09-01

  Sylt
Varm, mjuk och romantisk!
2010-08-31

  Suzy med punkterna
Som alltid helt fantastiskt när du skriver
2010-08-31

  Ali D VIP
Dessa två sista tyckte jag mycket om.

Ali
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP