Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kort dagboksanteckning




Hej min vän

Jag ser att du varit inne och besökt mig här på min sida, läst mina texter i tysthet och tassat ut igen. Det gör mig både ledsen och glad; glad för att du kom på besök, ledsen för att du inte ville lämna något spår efter dig.

Men det är väl rätt så, så det ska vara, så det måste vara..

Varför låter jag mitt hjärta dröja en endaste sekund vid något som inte är ämnat för mig?

I kvällens sista dröjande timme klättrar jag upp i min loftsäng för att försöka komma till ro. Det känns urfånigt och fel att klättra upp dit, det som kändes så otroligt bra tidigare. Ser fram emot att få gå och lägga mig ned snart. Mycket snart. Tonårstiden är över, natten är nära...




Prosa av Sommarnattsljus
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-22 23:43



Bookmark and Share


  Anna*
Det var ett tag sen så du kanske får lägga dig ner nu ... eller?
Sänder en varm kram och önskar dig en fin fortsatt vecka! ♥
2011-04-13

  erkki
Jag tycker om att läsa så här korta, mycket mänskliga reflexioner. På något sätt utgör de spegelbilder av ens egen tankevärld. Det är också en slags kommunikation, människor emellan, som är ny i och med det myckna skrivandet numera. Via nätet. Vissa saker föredrar jag att tala om. Andra att skriva om.
Att man emellanåt "tassar" in och ut, utan kommentar kan bero på många saker. Ibland motsvarar inte det lästa den sinnesstämning man har själv, för tillfället. Ibland sätter tiden gränser. Ibland har man inte samma syn på saken, liksom intressen. Vi är ju olika, och det känner jag som mycket berikande.
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus