Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solen får skina hur mycket den vill, det är ändå mörkt när ett krossat hjärta måste krossa ett annat, det gör ändå ont när det krossade hjärtat vet att "denna gång är det mitt fel, mitt fel att nästa hjärta krossas"


Åt Helvete med Allt, den Vackraste Stunden i Livet var den när Du kom

Kom Änglar och Delilah
Javisst förstör några fler låtar för mig
handikappa mig lite till

det är så lätt att gå på stan
lyssna på radio
gå vidare

jag somnade den natten i tron på att allt var en del
av en kärlekshistoria
men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria


när man hela tiden påminns

hey there delilah i've got so much left to say
if every simple song i wrote to you would take your breath away
i'd write it all
even more in love with me you'd fall


hela tiden skjuts ner
av tanken
insikten
vetskapen

om att du finns någonstans
sitter och önskar mig tillbaka
hoppas

tanken
insikten
vetskapen

om att jag passar så bra in i sångerna
om du sjunger dem









Kom Änglar, kom älvor det börjar bli kallt
här sitter jag och baddar såren med salt
åt helvete med allt




Fri vers av Abandoned
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-23 12:29



Bookmark and Share


  Anna*
En starkt känslomättad text som berör djupt ♥
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Abandoned
Abandoned