Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kemi



tysta steg över polerat golv


endast ögonkontakts avstånd


ohörbara ljud formas


dofter blandas obemärkt


energifull magnetisk dragningskraft


kemisk kontakt förenar två själar





Fri vers av JNI
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-23 17:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
sådanhär kemi greppar jag :))
när det osagda blir sagt i ögonens speglingar
och magneten drar in i en dans som man inte kan förneka
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI