Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte något på engelska när skrivhumöret slog till.


I'm surfing

I'm surfing
a lonely stream
with rocks & twisted seeds
bloody sharks
please leave
please, please, please
dear smooth wave
bring me back to shore
since I can't take this anymore
bring me home
or anywhere
you want me to go




Fri vers (Fri form) av Teodor Astaire
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-08-24 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodor Astaire
Teodor Astaire