Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag är redo nu. http://www.youtube.com/watch?v=VqoLDc_7nLQ&feature=search


töm mig på din puls.




jag tänker ibland på
vad som gör en människa
vad det är för krafter
som för kroppar samman
hur lätt det var
att fastna i dina tomma rörelser
bli ett med blodomloppet
som var du


jag tänker ibland på
vad som gör en människa
hur din puls
liksom blev kvar i min kropp
som trasiga cellminnen
hur vener drar samman
och hjärtan slår i otakt


din kropp
lämnade mig
det var oceaner sedan
snälla töm mig nu
för alltid på din puls
















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-08-24 22:15



Bookmark and Share


  jonas a
det tar tid, jobbigt. riktigt bra text, känner igen mig

2012-10-28

  Suzy med punkterna
Du är suveränt duktig på det skrivna ordet...målande känsla, mycket snyggt
2010-08-26

  Ulf Popeno
Jag får alltid känslan av mitt livs sluträkning inför Sigur Ros Untitled #1. Allt som gjorts och allt som tänkt göras, faller som små pappark och ens existens närmar sig Origo. Och den blir så passande till din dikt, en så innerlig uppmaning.
2010-08-26

  mysanpysan
åh du skriver som alltid så att det känns in i benmärgen

och som ofta
känner jag igen mig i dina ord

som tänkta tankar
någon annan klär i vackra ord

men som inuti en själv
inte alls känns vackert
bara bitterljuvt
och ont

sista stycket
river upp

BOKMÄRKER!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP