Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den modige






Du skrämdes inte
av min mur

du hittade en spricka
och började klättra

du gav inte upp

aldrig har jag varit så rädd
aldrig har jag känt mig så trygg

Det är en bit kvar
en krokig väg
med många gropar

men snälla
fortsätt forcera hindren

du ska finna
min dörr på glänt




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 412 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-24 18:51



Bookmark and Share


  Yvonne
Otroligt vackra rader fulla av känsla. Kommer att tänka på en dikt jag läste för länge sedan ... lyssna till vad jag inte säger. Varma applåder och bokmärke.
2010-08-25

  Anna*
Som en bön sprungen från mitt eget hjärta ... Tack! Bokmärker
2010-08-24

  lodjuret/seglare VIP
en fint mejslad hoppfull text om förälskelsens väg över stockig sten
2010-08-24

  anits VIP
Underbara ljuvliga rader
så vackert.....
2010-08-24

    ej medlem längre
Jättefint! :)

"du skrämdes inte
av min mur

du hittade en spricka
och började klättra"

Orden glänser!
2010-08-24

    Ken Cassel
Åh, så vackert, Michaela!
Bokmärker denna
Så bra är den tycker jag

Kramar!

Ken
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius