Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig endast allt

jag vill vara en
konstant aha-upplevelse
jag vill ha
total närvaro
ett genuint intresse
inga
retfulla avbrott
av typen
(bort)kastade blickar
på klockan eller teven
inga hummanden
i fel tonart
som om det jag säger
vore begagnade nyheter
nej, hundra procent
tack
en promille som åker iväg
mot teverutan
är lika med noll procent
jag vill att du
äter mig hel




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-24 20:47



Bookmark and Share


  Anna*
Javisst! Ibland är det bara 100% som gäller =0)
2010-08-27

  Lars Hedlin
En text som förmedlar allt med hull och hår,,,
2010-08-26

  yta
Bra rakt av jättebra!!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP