Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massor av ord

jag har hjälpsamt försökt
leda honom
mot sanningen
tagit en mängd exempel
på samma problem
belyst
med paralleller
som inte ett småbarn
skulle kunna missuppfatta
tillslut må ju karlkräket
om han bara slutade avbryta
förstå det glasklara
"hon har rätt"




Fri vers av Tillbringaren
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-24 20:00



Bookmark and Share


  Anna*
*skratt* Ja, du! Det är komplicerat med relationer ... kanske vi kommer från olika planeter ändå. Skulle vara intressant att uppfinna en manick som översätter från ena språket till det andra =0)
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren