Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad min far


SAKNAD

Stilla havet  

Små vågor dansande

Lägger sig vid den vackra stranden  

Euforisk

Solen

Som kvinnans vackra blick

Skänker:

Varme

Känsla av behag

Trygghet och harmoni

Vinden

Dansande

Långsamt

Tar sig varsamt

Igenom

Solrosornas blad

Och uppfyller

Drömmar.

Runtomkring mig

Barn

Vid stranden

I vattnet

Deras glada skratt

Och oskyldiga gräl

Liggande vid min sida

Kvinnan i mitt liv

Känner mitt tunga andetag

Söker min hand och

Fångar den med sin.

 

Men vart jag än vänder

Min blick

Ser jag dig.

Vart jag än vänder

Min blick

Ser jag dig.

 

En önskan

Att ha dig här och nu

Att dela denna stund med dig.

 

Omöjligt att dela glädjen

Med varann.

 

Omöjligt att dela sorgen

Med varann.

 

Kvar blir bara saknaden

För varann.

 




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-24 20:47



Bookmark and Share


    leelee
Mycket berörande, och fylld av det vackra i sorg och kärlek.
2010-09-12

  Anna*
Sorg och längtan trots att tacksamheten för det vackra och kvinnan vid din sida och hennes värme finns där måste sorgeprocessen få ta sin tid.
2010-08-27

  Suzy med punkterna
Starkt känslosam
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP