Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On reasons for living

I sometimes open up my eyes
To find my room is flooded bright
At such mornings, my soul dies;
If all is well, why should I fight?




Fri vers av Oscar Fredhage
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Fredhage
Oscar Fredhage