Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och fångar drömmen



fiskar du lyckopengar ur livets brunn
med ett ändlöst snöre
utan bete
det är bara hoppet som håller dig kvar
när tidens timmar rinner i tårar av silke
mot din hud och jag frågar om du ser dig själv där nere
i spegelbilden
och om det är bättre där
eller om du ska med mig upp
och bestiga molnen
de rosa och lila
och flyga med vindarna
som smeker världens alla hav
och som andas frihet
vi kan skåda allt från ovan
utan att ramla i
och drunkna
bland allt annat
som är i kras
i det livet
så skört som glas

vi kan bestiga alla trösklar
stora som små
vi kan ta oss igenom alla hinder
när vinden viner
och mörka moln smyger sig på

jag tror på dig
nu
och jag tror på dig
sen
kom med mig baby
vi går




Fri vers av alx
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alx
alx