Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ute i samma regn, men träffas aldrig av samma droppe

Gläds åt regndroppen som träffar dig
den är bara för dig





Fri vers av W.Riter
Läst 520 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-08-25 09:09



Bookmark and Share


  Mia Marcus
Hej där, Bra texter du skriver, tänktvärda och distingta.

Gillar!
Mia
2012-06-06

  queenia
tack, älskar regn... *ros*
2010-10-26

    Jane S VIP
Jag går igenom min läslogg och hittade dej och din populära text, grattis!! Nu vet jag vem som är boven, jag fick en regndroppe på mig igår :)
2010-08-26

    Szpielmann
Stämningsfullt!
2010-08-25

  Anna*
Så underbart! Nu känner jag mig riktigt utvald! Tack för det!
2010-08-25

  Jessica Ebbesson
Positivt tänkande tackar vi för denna regniga dag!
2010-08-25

  * MARY *
Många droppar var det
som träffade mig
under min Stockholms promenad
2010-08-25

  Marie Nord Andersson
Tack! :)
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter