Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Jag vill kyssa en poet!


Jag är skapt att älska
med hjärta och själ är jag skapt att skänka
med lidelsen i rasande skogsbrands hetta
min längtan är med stormvinds styrka

följa solens stråle i en rytm du aldrig insett
med gungande höfter ska min puls föra
i en blixtrande dans till natten
[låta livet fånga mig]

dela min själ, min tanke med motpart
söka efter dig för vem jag är skapt

öppna låsta rum, läsa hemliga tankar
jag vill kyssa en poet!

 




Fri vers av Regn & Grus
Läst 724 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-01-05 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kiss me
2013-11-26

    ej medlem längre
Yes
Yes
och
Yes
2013-02-14

    jaybird
"~ Jag vill kyssa en poet!


Jag är skapt att älska"

Vem kan sluta läsa här?
Innehållet en eruption av
Ja! Ja!

Härlig känsla.

2013-02-12

    Albhin
Väldigt fin.
Jag skulle vilja kyssa någon med sådana tankar
2013-02-12

    lory
underbart njutbart
2012-03-01

  Mr Lindemann VIP
Jag ser härunder att mången känner sig kallad att vilja bli kysst och pussad på (avser här förstås både själsliga, andliga och köttsliga pussar)
2011-01-07

  lodjuret/seglare VIP
en omtumlande text kan en tycka
jag få önska dig all möjlig lycka
med att såväl hitta dig en poet
en sådan där som du vet
funkar att såväl kyssa samt rycka
2011-01-05

  Blåbäret
lidelsefullt och passionerat
fint!
2011-01-05

  Mats Henricson
Älskligt och Härligt !
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus