Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är för rädd för att våga tala om att jag tycker oerhört mycket om dig. Hoppas du fattar det ändå!


Den feges dilemman

Rösten skär sig
Hjärtat skriker....
Själen kräks när modet sviker.

Liten, mindre, *poff* Ingenting
Syns inte....
Själen slåss och vill ha plats

Älska mig, älska mig, ÄLSKA MIG
vrålas inombords...
Vågar inte offra mitt sista hopp.

Ta min kropp, ta min själ
Älska mig nu....
bara gör det, underbara du




Fri vers av Mejj
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-26 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj