Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av ljus






I djupa mörkret
går en väg

något nytt
något fullkomligt
ska uppstå

strålande ljuskaskader
av hopp och liv
upplyser och befruktar

det som förut var
som doldes
av nattens svärta
smeks nu av skimrande
gyllene floder
av ljus


medan tårarna

liksom daggdroppar
glittrar i det nya ljuset




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-08-26 10:30



Bookmark and Share


    Jess81
så vackert!!
2010-08-26

  Anna*
Underbara ljus som gör att sorgen över orättfärdigheten blir till skimrande diamanter och nu kan upprättelse kännas i luften som en värmande vind mot varje längtandes kind :-)
2010-08-26

  Christine Sabel
Helt underbar och jag känner ock¨å att det är något på väg i allt elände....
2010-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius